Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2007. december

Sugárzó energiák
Természetgyógyász Tökön

Már az épület színe is bizalomgerjesztő. Vidám, mégis megnyugtató narancsbarnás ház a töki főutcán, szemben az önkormányzattal. Belépve füstölő illata fogad, a természetgyógyász pár perces meditációval maga is ráhangolódik a feladatra. A vizsgálat az adatfelvételt követően általános (testi-lelki-tudati) bioenergetikai állapotfelméréssel kezdődik. A felmérés radioesztéziás módszerrel történik, az érzékeny műszer a gyógyász maga, kezében az inga pedig a mutató. Mint afféle matematikán edzett mérnökember, eleinte szkeptikus vagyok, de ahogy haladunk előre az időben és egymás megismerésében, feloldódom, nyitottá válok. Kovács úr - vagy szívesebben mondanám így: a Gyógyító - megállapításai rendre ülnek, pedig eddig keveset tudott rólam. Sosem beszél betegségről, csak állapotról, eltérésről és egyensúlyhiányról. A kezelés célja pedig az egyensúly helyreállítása.

Én akartam őt kifaggatni mesterségéről és eredményességéről, most mégis rólam szól a dolog. Fontos tudni, hogy nem az általam elmondottakból von le következtetéseket, mint egy pszichológus. Mióta bejöttem és leültem, csak egy-egy mélyen találó megállapítását igazolom vissza tényekkel, mintegy a munkája eredményességét igazolandó. Az inga pedig leng tovább és csak sejtjük, milyen erők mozgatják. Túl vagyok az első katarzison is, érzem a lelki és fizikai megkönnyebbülést. Ezt csak fokozza az állapotfelmérést és terápiás javaslatot követő erőteljes, ruhán keresztül végzett masszázs. Magam is sportolok, jógázom, mégis rengeteg feszességet, görcsöt találunk bennem. A masszázs végén testkoncentráció, különös tekintettel a felmérés során gyengébb működésűnek talált szervekre, majd relaxáció. Csettintésre térek magamhoz, jólesően nyújtózom, majd felkelek. Erősnek, bátornak és magabiztosnak érzem magam. Hazafelé eltölt a "minden jóra képes vagyok" érzés. Köszönöm.

Árkos Antal

ARANYFÉNY természetgyógyászat

Cs. Kovács Mihály okleveles természetgyógyász, bioenergetikus és fitoterapeuta kedvező árakkal várja a környékbelieket, a Zsámbéki-medence térségében lakókat.
Rendelés időpont egyeztetés alapján:
hétfő-péntek 17-20, szombat 8-12. Tel.: 23-341-113, 20-80-79-323

Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>