Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2008. július

Aludj jól - ébredj frissen és boldogan!
A jó alvás élményét kínálják Zsámbékon

Tavaly ősszel két számunk EGÉSZSÉG rovatában is foglalkoztunk alvászavarokkal és azok megoldásával. Az alvási nehézségeknek azonban nemcsak belső, testi-lelki, hanem külső okai is lehetnek. A jó alvás egyik legfontosabb tárgyi előfeltétele a megfelelő, kényelmes és tiszta ágy, ágynemű. Ágyat, matracot, takarót ugyan sokan és sokfélét árulnak, de néhány hete Zsámbékon van egy olyan hely, egy varázslatos, békés sziget a mányi főúton, ahol túl a matracok és párnák soka-ságán a jó alvás páratlan élményét kínálják a betérőnek.Üde, krémszínű falakon hatalmas, mosolygós gyerekarcok ragyognak ránk az egykori fittnesz-szalon épületéhez közeledve. Itt talált otthonra a Naturhome alváscentrum, hogy kiszolgálja a pihentető alvásra, friss ébredésre vágyók igényeit. De mit tud ez az üzlet, mitől különleges, más, mit a többi matracosbolt? - kérdeztük Nagy Gyöngyit, aki névjegye szerint a Naturhome alváscentrum vezető alvástanács-adója.

- A Naturhome zászlóján ez áll: az ember és a természet harmóniájának megteremtése a hálószobában. Munkánk során ez a mondat vezet, s minden esetben ennek tükrében keressük kollégáimmal együtt a JÓ ALVÁSHOZ szükséges megoldást - akár alvászavarról, akár gerincbetegségről vagy épp a kicsi nyugtalan éjszakáiról van szó. Hittel valljuk, hogy az egészséges alvás és friss ébredés élménye mindenkinek jár - a mi feladatunk megmutatni, megtanítani, hogy hogyan lehet pihentetően aludni, s milyen eszközöket tudunk ennek érdekében felsorakoztatni. Fontos tehát hangsúlyozni, hogy soha nem szimplán matracot, ágyat kínálunk, hanem megismerve az egyén alvási szokásait, egészségügyi állapotát, komfortigényét, az alvással kapcsolatos esetleges problémáit, elképzeléseit és elvárásait kínálunk személyreszabott, egyedi megoldást.

S hogy mit tud üzletünk, mitől különleges? Győrben és Székesfehérváron immár 10 éve működnek alváscentrumaink, ottani tapasztalataink alapján van jó pár dolog, amit szeretnek vásárlóink, s ami miatt a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin olvasóinak is érdemes ellátogatnia hozzánk:. Míves, tömörfa bútorainkat, ágyainkat bárki megnézheti, megfoghatja és kipróbálhatja - nincs találgatás ilyen-olyan fotók alap-ján és fejtörés, hogy milyen is lehet valójában.

"Ébredj frissen és boldogan!" című alváskultúra hírlevelünkből - melyre jelentkezni a www.bioalvas.hu internetes oldalunkon lehet - bárki első kézből értesülhet az egészséges alvást, friss ébredést érintő legfrissebb és leghasznosabb információkról, újdonságainkról és kizárólag regisztrált olvasóinknak szóló egyedi ajánlatainkról.

Az ideális ágy vagy betétrendszer kiválasztása során matracainkat, ágybetéteinket üzletünkben ki lehet próbálni, sőt, ha valakinek kételyei vannak, vagy csak egyszerűen teljes biztonsággal kíván dönteni, úgy akár saját otthonában tesztelheti azokat. Választékunk nagy, tényleg sokféle lehetőséget kínálunk, ugyanakkor segítünk kiválasztani a valóban optimális megoldást, hogy aki hozzánk betér, annak tényleg jó ágya, s pihentető álma legyen.

Vásárlóink körében 100%-os a megelégedettség az ágybelsők tekintetében, azaz nincs olyan ügyfelünk, aki a nem megfelelő matracválasztás miatt panaszkodan kényelmetlen fekhelyre. Nem kötünk kompromisszumot, addig próbálunk, addig keresünk, míg az ideálist meg nem találjuk. Egy biztos, ha valaki hozzánk jön új ágyért, szánjon rá időt - mi is azt tesszük. Új ágya, gyapjútakarója pedig belépőt jelent exkluzív törzsvásárlói klubunkba is, melynek keretein belül különleges előnyökre tehet szert. Ezek talán legjelentősebbike a törzsvásárlóinknak járó állandó 7%-os kevezmény.

S ami az olvasók számára talán a legfontosabb: augusztusban nyitási kedvezményekkel, különleges akciókkal várjuk vásárlóinkat új, zsámbéki üzletünkben!

Ismerje meg Ön is személyesen az egészséges alvás csodálatos világát, látogasson el hozzánk - szeretettel várjuk!

Címünk: Zsámbék, Mányi út 63.
Nyitva tartás: hétfő - péntek: 9-18, szombat: 9-12
Telefon: 23-340-709

E-mail: nagy.gyongyi@naturhome.hu
Web: www.naturhome.hu, www.bioalvas.hu

Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>