Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2007. március

Szakmai képzés és vállalkozás
A Megépít Kft. bemutatkozik

Építőipari vállalkozás sok van. Olyan, amelyik tevékenysége során elsősorban a Zsámbéki-medence térségére összpontosít, kevesebb. Ami viszont megragadta a figyelmünket, az a Megépít Kft.-nek a szakképzéshez - pontosabban annak hiányához - való előremutató hozzáállása. Az üzleti életben, különösen pedig a termelő szférában járatosak naponta tapasztalhatják, hogy míg középkategóriás diplomásokból, büfé-ruhatár szakon végzett hivatalnok-aspiránsokból túltermelés van, addig képzett, igényes, korszerű ismeretekkel bíró szakmunkást szinte nagyítóval kell keresni. Ha az állami oktatás nem képes megfelelő mennyiségű és minőségű szakembert kiképezni, akkor ez a feladat (is) a magánszférára hárul. Bízunk benne, hogy ezek után az állami források is mihamarább átkerülnek oda, ahol a jelenleginél jobban hasznosulnak.


Nyitás május első hetében
ÁLLÁSHIRDETÉS

A Megépít Kft. keres:

Kőművest, Festőt, Raktárost és Segédmunkást

Zsámbék Etyeki út 13.
Tel: 70-338-6914, 70-338-6915
Fax: 70-908-2460

Email megepit@t-online.hu


1998 ban alakult építőipari kivitelezéssel és építőanyag forgalmazással foglalkozó, 100%-ban magyar tulajdonú cég vagyunk. Kivitelezéseink körében számos műemlék felújítás és országszerte közismert projekt szerepel, többek között a Zsámbéki Zichy Kastély (volt Főiskola épülete) belső munkálatainak egy része. Munkáink során sok évig csak a profit növekedését és befektetéseink megtérülését tartottuk szem előtt. Azonban a piacon kialakult kaotikus állapotok, a szakértelem és a jövő szakipari utánpótlásának hiánya rádöbbentett bennünket, hogy vállalkozásunk úgy lehet csak eredményes, ha kis lépésenként is, de megpróbálunk változtatni a minket körül vevő világon. Célunk kiemelt partnerünkkel közösen olyan kereskedelmi központ kialakítása, mely meghatározó szerepet tölt be a térség építőanyag ellátásában.

Megoldást kínálunk minden építkezőnek - akár családi kivételezés, akár vállalkozás - hogy közvetlen gyártói kapcsolatainkat kihasználva korrekt áron jussanak építőanyaghoz és minden egyéb kiegészítőhöz, ideértve a különböző munkavédelmi eszközöket és szerszámokat is. Építőanyag gyártóként kiemelt partnerünk a SAKRET Hungária, mely elsősorban habarcsokat, csemperagasztókat és hőszigetelés technikai termékeket gyárt, de kínálata kielégít különleges igényeket is. A SAKRET konszern Németország és Európa egyik piacvezető szárazanyag gyártó vállalata, termékeit az egész világon elismerik és keresik. Közösen próbálunk minél nagyobb szeletet megszerezni a magyar piacból nemcsak a magunk, hanem a térség érdekeit, igényeit is figyelembe véve.

Szeretnénk, ha a német piactól megszokott minőségen túl a versenyképes árak és rugalmasság jellemeznék tevékenységünket. Szaküzletünkben díjmentesen készítünk az utólagos homlokzati hőszigetelés kialakítására ajánlatot - pályázathoz mellékletként is. Kollegáink segítenek kiválasztani a megfelelő terméket és összeállítják elengedhetetlen rendszerigazolásokat is. Tervezzük hőkamera beszerzését is, mellyel bevizsgálhatjuk és megállapíthatjuk egy adott lakóház szigeteléstechnikai hiányosságait.

A SAKRET termékek tekintetében partnerek vagyunk a díjmentes házhozszállításban akár az 1 raklapos mennyiség esetén is, közvetlen gyári kiszállítással. A felmerülő igényeket 2 munkanapon belül helyszínre szállítva teljesítjük, de a kiszolgálás állandó raktárkészletünkből telephelyen megoldható.

Emellett törekszünk arra, hogy kereskedésünkben szakmai segítséget is nyújtani tudjunk. Alkalmazottaink felkészült hozzáértő csapatot alkotnak (2006-ban "Év kivitelezője" díj), de az egyedi problémák megoldása érdekében gyártó partnerünk alkalmazástechnikusa is segítséget nyújt.

Már említettük a szakmai utánpótlás hiányának káros hatását. Piaci pozíciónk megerősítésén túl elkötelezett hívei vagyunk a szakmunkásképzés felkarolásának is. lehetőségeinkhez mérten a SAKRET HUNGÁRIA-val karöltve támogatjuk, segítjük a szakképzést. Alkalmazás technikai bemutatókat, anyag és gépismereti órákat szervezünk, és gyakorlatban is bemutatjuk korunk építőipari technológiáját. A segítség nem csak a ráfordított időben és anyagi, műszaki támogatásban mérhető. Fontos a jó példa is, hogy érdemes tanulni, építeni és értéket adni a világnak.

Reméljük, tevékenységünk biztos támpont lesz a térség fejlődésében és utat mutat a kereskedelmi tevékenységet folytatók kusza rendszerében a korrekt együttműködés irányába.
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>