Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2008. június

Cora Falujáték 2008 Törökbálint
A törökbálinti Cora áruház honlapja ...>>>

A törökbálinti Cora áruház idén harmadik alkalommal rendezi meg a Cora Falujáték rendezvénysorozatot, melyen 11 település játékos vetélkedőjét izgulhatják végig a látogatók. A Cora Falujáték június 15-ikén, 22-ikén és 29-ikén kerül megrendezésre, mind a három vasárnapon 10-18 óráig.
Résztvevő települések: Diósd, Budakeszi, Tordas, Páty, Törökbálint, Martonvásár, Sukoró, Szár, Szigethalom, Tök, Zsámbék.

Az összesen 3.000.000 Ft értékű nyereményt alapítványok kapják meg a győztes csapatok felajánlásai alapján. (1,5 mFt, 1mFt, 500eFt)

A gyermekeket a Trambulin Színház elődásai, kézműves sátor, ugrálópark és sok más játék várja, a fiataloknak számos koncert nyújt szórakozást. Fellép többek között Crystal, Bon-Bon és az Irígy Hónaljmirigy.
Idén a Magyar Cirkusz és Varieté Kht., valamint a Baross Imre Artistaképző együttműködésével egy izgalmas és irigyelt világot is szeretnénk bemutatni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az Artistaképző vizsgaelőadása június 18-ikán lesz áruházunk parkolójában. Ez az előadás 25-ikén és 28-ikán is megtekinthető, 18 órától.
Az Artistaképző diákjai és pedagógusai jóvoltából a Falujáték vasárnapjain artista játszóház is lesz, ahol bárki kipróbálhatja ügyességét.
A rendezvénysorozat része továbbá egy rendhagyó Musical Fesztivál is.

Minden érdeklődőt szeretettel vár idén is a törökbálinti Cora áruház
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>