Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2010. február

Füstölt halkolbász és Chardonnay

A Pátyi Pincehegy legjobb borászai és Bereczki Gábor mesterszakács közösen állították össze a 2010-es év első borvacsoráját a Landora vendéglőben, amit az úri közönség - köztük német vendégeink - a kóstolás előrehaladtával egyre zajosabb helyesléssel jóízűen elfogyasztott.

(a cikk a kép után folytatódik)


Az ételsor: 1. Etyeki parenyica sajt hagymakaramellel töltve, házi töpörtyűs kiflivel. 2. Vadragu leves erdei gombákkal. 3. Házi füstölt halkolbász tejfölös savanyúkáposztával 4. Tányéron sült egyperces hátszín kecskesajtos salátával 5. Sütőtökös rétesbatyu.

Említsük még meg a borászokat (Balás Ákos, Déberling Zsolt, Kerék Tibor, Gábor Ákos, Pankotai József , Székely Lajos), valamint Ritecz János értő kísérőszövegét.

(tudósítónktól)
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>