Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2011. június

Zsámbéki-medence Szépe 2011
Tehetségkutató szépségverseny

Jelentkezési felhívás

Az

- Espa Bio & Art Hotel, a
- Photoking Fotóstúdió és a
- Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin


szépségversenyt rendez a Zsámbéki-medencében élő-tanuló-dolgozó, vagy a Zsámbéki-medencéhez valamilyen egyéb módon kötődő kedves, mosolygós, előnyös külsejű lányok és hölgyek számára.

A versenyt kimondottan tehetségkutató céllal hirdetjük meg, ezért lehetőleg amatőrök jelentkezését várjuk. (néhány itt-ott megjelent portré vagy divatfotó nem kizáró ok)

Jelentkezz Te is!

Pénzdíjak és ajándékok a helyezettek számára, kisebb ajándékok és emléklap valamennyi döntős számára, siker esetén továbblépési lehetőségek (fotózás, hostess munkák, modellügynökségi adatbázisba bekerülés stb.). Jelentkezési feltételek:

1. 16-35 év közötti életkor (kiskorúaknak szülői hozzájárulási nyilatkozat szükséges)
2. kötődés a Zsámbéki-medencéhez
3. az átlagosnál jobb megjelenés, kedves, mosolygós természet
4. szerény – a jelentkezés időpontjától függő – nevezési díj

Jelentkezés kizárólag e-mailben a szepsegverseny@zsambekimedence.hu címen rövid bemutatkozással és legalább két, jóminőségű, mostanában készült fényképpel (portré és egészalakos)

Jelentkezési határidő: 2011 augusztus 5.

A verseny a jelentkezők számától függően többfordulós is lehet. A döntő augusztus 19-ikén lesz, az Espa Bio & Art Hotelben, gálaműsor keretében. A gálára jegyek (vacsorával vagy anélkül) a szálloda telefonszámán (06-23-919-100) vagy e-mail címén (info@espahotel.hu) igényelhetők a nevezések lezárása után.

Szponzorációval, hirdetések megjelentetésével, média- és sajtóügyekkel kapcsolatban hívja a 06-20-921-6851 telefonszámot vagy írjon az ujsag@zsambekimedence.hu címre.


www.espahotel.hu www.photoking.hu www.zsambekimedence.hu
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>