zsambekimedence.hu
Telefon:
06-20-921-6851
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2014. november

Hangár a Művházban Buli volt Zsámbékon

Két zsámbéki fiatal, Tóth Dávid és Tugyi Balázs ötlete és szervezőmunkája nyomán az akkor még működő „Matyiban” volt az első, egész pontosan 2012 december 7-én. Igazi Mikulás-buli volt, mindjárt nagy sikerrel. Majd a dolog kezdett rendszeressé válni, miután egyre többen és többen jöttek el ezekre a bulikra. A rendezvény hamar kinőtte a kisvendéglőt, más helyszín után kellett nézni. Némi keresgélés után a zsámbéki OMV benzinkúttal szemben lévő hangárra esett a választás. Innen jött a név, így lett a csapatból „Hangár”!

Ismét bebizonyosodott, hogy a környékbeli fiatalok kevés helyen tudnak színvonalasan szórakozni. A fiúk mertek nagyot álmodni, így hát belekezdtek a „1st Zsámbék Music Festival” című szabadtéri rendezvény szervezésébe, amivel több száz fős embertömeget sikerült megmozgatniuk. A sok pozitív visszajelzés nyomán a nyár végén hasonló sikerű rendezvény következett. A 2014-es év a „2nd Zsámbék Music Festival”-lal indult júniusban, ahová kétszer annyian jöttek el. Folytatódott a nyár végi bulival, ahol a rossz idő ellenére is megtelt a sátor egy nagyszerű közönséggel. De hogy a tél se teljen buli nélkül, sikerült megegyezni Balázs Csillával, a zsámbéki művelődési ház vezetőjével, aki nagyon pozitívan fogadta és támogatta az ötletet.

November 15-ére a fiatal szervezők egy nemzetközileg elismert magyar világsztárt hívtak el Zsámbékra Jay Lumen személyében. Ezen kívül itt volt Makszim, aki eddig Tatabányán egy klubnak volt a rezidense, továbbá fellépett még a két helyi kendvenc: Kalman Hard és Shaark, akik a hangár házi DJ-i. A rendezvény jól sikerült, hajnali egykor már minden jegy elkelt, tudósítónk is remekül érezte magát.

Már készül a következő rendezvény, a 3rd Zsámbék Music Festival. Részleteket egyelőre a szervezők kérésére még nem árulhatunk el, de biztosak lehetünk benne, megint jó buli lesz!

Árkos Antal
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>